Google Etiket Yöneticisi simgesi Google Etiket Yöneticisi Cananla Denenmiş tarifler

Pages

2 Eylül 2013 Pazartesi

SULTAN TACI

Fotoğraf: ÇİKOLATA SOSLU SULTAN TACI
1 litre süt
1 subardagı tozşeker
3 yemek kasıgı un
2 yemek kasıgı nısasta
yarım paket margarin
25 adet bebe bisküvisi pötübörde olur
öncelıkle margarın ve unu tencereye koyup unu kavuruyoruz sonra sütü sekerı ve nısastayı eklıyıp koyulasıncaya kadar pişiriyoruz,koyulasınca vanılyayı eklıyoruz bisküvilerı irili ufaklı muhallebıye kırıyoruz bıkac kezkarıstırdıktan sonra ıslattıgımız kek kalıbına döküyoruz bır gece bekletıyoruz ertesı gun servis tabagına ters cevırıp çikolata sosunu üzerine gezdiriyoruz afiyet olsun..
1 litre süt
1 subardagı tozşeker
3 yemek kasıgı un
2 yemek kasıgı nısasta
yarım paket margarin
25 adet bebe bisküvisi
öncelıkle margarın ve unu tencereye koyup unu kavuruyoruz sonra sütü sekerı ve nısastayı eklıyıp koyulasıncaya kadar pişiriyoruz,koyulasınca vanılyayı eklıyoruz bisküvilerı irili ufaklı muhallebıye kırıyoruz bıkac kezkarıstırdıktan sonra ıslattıgımız kek kalıbına döküyoruz bır gece bekletıyoruz ertesı gun servis tabagına ters cevırıp çikolata sosunu üzerine gezdiriyoruz.

21 Ağustos 2013 Çarşamba

KIBRIS TATLISI


Malzemeler:
4 tane yumurta
1 çay fincanı şeker
1 çay fincanı galeta unu
1 çay fincanı sıvıyağ
1 çay fincanı hindistan cevizi
1 çay fincanı ceviz içi
1 pkt kabartma tozu
1 pkt vanilya
Şerbeti için:
1 çay fincanı şeker
2 çay fincanı su
Yapılışı:Bir kabın içine yumurta ve şeker konularak mikserle köpürtülür.Daha sonra diğer malzemeler sırasıyla konularak iyice çırpılır.Çırpılan hamur yağlanmış tepsiye dökülüp pişirilir.Piştikten sonra ılık keke ılık şerbet dökülür.Üzerine hindistan cevizi serpilerek servis edilir.(İstenirse üzerine krem şanti yayılır)
Afiyet Olsun...

30 Temmuz 2013 Salı

24 Temmuz 2013 Çarşamba

GÜL KADAYIF TATLISI

Malzemeler:
250 gr tel kadayıf
1/2 paket baklavalık yufka
150 gr margarin
150 gr ceviz
Şerbeti için:
4 su bardağı şeker
4 su bardağı su
1-2 damla limon suyu
Yapılışı:Kadayıfları didikleyerek bir kabın içine alalım.Erimiş margarinin yarısını ekleyip iyice karıştıralım.İki tane yufkayı serip üzerine kadayıfı yayalım.Üzerine ceviz serpip yufkayı sıkıca rulo yapalım.Ruloyu 2 cm eninde dilimler halinde keselim.Kalan yufkalarıda aynı şekilde hazırlayıp yağlanmış tepsiye dik olacak şekilde dizelim.Kalan margarinide üzerlerine gezdirip 200 derecede pembeleşene kadar pişirelim.Önceden hazırlayıp soğuttuğumuz şerbeti ilk sıcağı çıkmış tatlının üzerine döküp şerbetini çektikten sonra servis edelim.
Afiyet Olsun...

17 Temmuz 2013 Çarşamba

Pakmaya sosyal medyada hanımların çok yakınında.


Bazen aklınıza bir soru takılıverir, bilen kimse bulamazsınız.
Bazen yeni bir tarif ararsınız, istediğiniz gibisine rastlayamazsınız.
Sizinle aynı zevkleri paylaşan hanımlarla iletişimde olmak, ortak ilgi alanlarında buluşmak gibisi var mı?
Unutmayın, Pakmaya hep yanınızda!
Pakmaya sosyal ağları günün 24 saati, yılın 365 günü tazelenerek, güncellenerek her zaman elinizin altında, yanı başınızda.
Kısacası siz neredeyseniz biz de orada!

Tarifler, Pratik Mutfak, Pakmaya ürünleri, anket ve yarışmalarıyla:
mutfaginyildizi.com

Her gün birbirinden güzel tarifler, paylaşımlar ve 120.000'i aşkın beğeneniyle:
facebook/mutfaginyildizi

Kolay, anlaşılır, iyi sonuç veren uygulamalı tarif videolarıyla:
youtube/user/mutfaginyildizi

Ortak zevkleri paylaşan sizin gibi meraklıların katkılarıyla:
pinterest/mutfaginyildizi

Cıvıl cıvıl, dinamik, güncel ipuçları, önerileriyle:
twitter/mutfaginyildizi

Kurumsal bilgiler, Pakmaya’dan en yeni haberler ve ürünlerle:
pakmaya.com.tr

İnanın bu adresler çok işinize yarayacak.
Bize yazın, sorun, isteyin, katkı yapın. Daha iyisi için size her zaman açığız!
İletişimi hep sürdürelim...

Bir bumads advertorial içeriğidir.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails